Haber Yazıları


10
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Burdur Valisi Sayın Hasan Şıldak Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na iade i ziyarette bulundu. Ziyarette Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Süleyman Duran, Ahmet Coşkuner, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Arslan, Ali Zeren, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt ile birlikte hazır bulundular.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Bizi ziyaret ederek onurlandıran Sayın Valimize teşekkür ederim’ dedi.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasını gezerek Bina hakkında bilgi alan Burdur Valisi Hasan Şıldak, Bucak’a böylesine güzel bir eseri kazandıran Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Ziyaretin ardından Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısına katılmak üzere Odamızdan Ayrıldı.
Okunma Sayısı: 4575
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017