BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NUN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu; Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan mübarek Mevlid Kandili’ne erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlid Kandili, Peygamberimizin bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama, örnek hayatını ve ahlakını rehber edinerek, Kur’an’la ve Sünnetle buluşma zamanıdır. Bu mübarek gece vesilesiyle Hz. Peygamber’i sevmek ve O’nu örnek almak insanlığın huzuru ve kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak hayatımıza yansıtmak, davranışlarımızı O’nun örnek ahlakına, emir ve tavsiyelerine göre şekillendirebilmek hepimizin en temel hedefi olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin, milletimizin ve hemşehrilerimizin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, insanlığa, hayır, bereket, barış ve esenlikler getirmesini Cenab-ı Hak’tan diliyorum” dedi.