BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN, İŞ DÜNYASINI BANKALARLA BULUŞTURACAK TOPLANTIYA DAVET
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İlçemizde faaliyet gösteren Üyelerimizi, 8 Şubat Cuma günü Antalya’da düzenlenecek olan, "Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı'na davet etti.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Meçikoğlu, Antalya Ticaret Borsası ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının desteği ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından, 8 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Su Otel’de gerçekleştirilecek toplantıda, reel sektörün bankalarla yaşadığı sıkıntılara çözüm aranacağını ifade etti. Açılış konuşmalarının ardından toplantının basına kapalı olarak devam edeceğini kaydeden Meçikoğlu, iş insanlarının finans anlamında yaşadıkları problemleri ikili görüşmelerde bankaların üst düzey yetkililerine aktarma imkanı bulacağını söyledi. Toplantıya, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve üye bankaların üst düzey yöneticilerinin de katılacağını belirtti. Ayrıca Her iki sektörün de karşılıklı anlayış ve diyalogla işbirliği yapması gerektiğini anlatarak sözlerine devam eden Başkan Meçikoğlu, "Gelecek adına , el ele verip, iş birliği, güç birliği yapmamız gerekiyor. Bizler fedakarlıkla ülkemizde üretim, yatırım ve istihdama destek vermeye devam ediyoruz. Finans sektörünün de bize katkıları bu desteğimizin devam etmesi anlamında hayati önem taşıyor. İnşallah yapılacak olan ve reel sektörle finans sektörünü buluşturacak bu toplantıyı, yaşanan sıkıntıları çözüme kavuşturmuş olarak tamamlarız" diye konuştu.