BAŞKAN MEÇİKOĞLU, ŞEHİT TEĞMEN AYFER GÖK’ÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu Şehit Teğmen Ayfer GÖK’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; 9 Şubat 2001 tarihinde 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığında, F-5A uçağı ile eğitim uçuşu sırasında Konya’nın Daran köyü yakınlarında uçağın düşmesi sonucu şehit olan, Türkiye’nin ilk kadın şehit pilotu, Bucak’ımızın değerli evladı, her zaman gurur ve onur duyduğumuz hemşehrimiz Şehit Teğmen Ayfer Gök’ü ölümünün 18. Yıl dönümünde rahmet ve özlemle anıyorum. Bu vesile ile başta ilk kadın şehit pilotumuz Teğmen Ayfer Gök’e ve bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim. Bütün şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun”dedi.