Haber Yazıları


08

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.
Tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirten Başkan Meçikoğlu, “Kadınların gücü, medeniyetin göstergesidir. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda yaşama etkin katılımı toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikardır. İstihdam alanında kadınlarımızın dinamik gücünü ekonomiye katkı haline dönüştürmek amacıyla başlatılan her çalışma, Ülkemizin ekonomik büyümesi ve kalkınmasına büyük pay katacağına olan inancımız tamdır. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. 
Bu duygu ve düşüncelerle doğumdan ölüme her alanda varlıklarıyla onurlandığımız, bizleri, eğiten yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

  

 

Okunma Sayısı: 3425
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017