Haber Yazıları


01

Bucak TSO Başkanı Meçikoğlu; seçim değerlendirmesi

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, demokrasinin gereği yerel seçimler yapıldı. Seçimleri unutup, partili partisiz hepimiz kol kola önümüze bakmamız gerekiyor dedi.
Bucak Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu dün yapılan yerel seçimleri değerlendirerek, demokrasimizin gereğini vatandaşlarımız yaparak sandığı gidip hür iradeleri doğrultusunda oylarını kullandı. Artık gün birlik ve beraberlik günü olduğunu söyleyen Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu “Bucak taşın aş olduğu bir ilçe, beş yıllığına yerel yöneticilerimizi seçtik, demokrasinin gereği farklı görüş ve düşüncelerdeki siyasi partilerimiz proje ve yatırımlarını anlattı, seçmenlerimizde demokrasinin gereği hür düşüncelerini sandığı yansıttı. Sandıktan çıkan sonuca hepimiz saygı göstermemiz gerekiyor. Artık gün birlik ve beraberlik günü, iş günü, bunun için siyasi sahalarda söylenenler söylendiği yerde kalmalıdır. Bucak olarak Bucaklı olarak taşın aş olduğu ilçemizde hep birlikte hangi siyasi partiden olursak olalım el ele, kol kola ekonomimizi bir çıta nasıl yükseltiriz onu düşünmemiz gerekiyor” dedi.
Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu dün yapılan yerel seçimlerde Bucak’ta üzücü bir olayın olmamasının da sevindirici olduğunu belirtti.
Okunma Sayısı: 3334
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017