BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NUN " MİRAÇ KANDİLİ " MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Miraç Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve iyiliklerinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Miraç, sevgili peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur.Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, yüce mertebelere erişmek vardır.
Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik ederek, bu mümtaz gecenin aramızdaki sevgi ve kardeşlik duygularının artmasına, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olması temennisiyle saygı ve selamlarımı sunarım”dedi.