2019 İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA YAPILDI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (BUCAKTSO), İŞKUR,Burdur SMMM Odası ve SGK Burdur  İl Müdürlüğü tarafından "İstihdam Seferberliği 2019" bilgilendirme semineri  02.04.2019 tarihinde saat 15:00 da gerçekleştirildi.

Toplantıya Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi odası Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner,Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı, Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Ünal ve Okul Öğretmenleri, Burdur Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bayram Balban, Burdur Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Güven, Burdur Bilim ve Sanayi Müdürü İsmail Türe, Bucak Sosyal Güvenlik İlçe Müdürü Eşref Gürdal, Burdur Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Salih Şimşek ve bölgemizde faaliyet gösteren mali müşavir ve muhasebeciler, basın mensupları ile Bucak Ticaret ve Sanayi odası üyeleri katılım sağladı.