Haber Yazıları


09

 Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz.
1845 yılına dayanan sağlam ve köklü bir tarihi bulunan Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımın tam olduğunu ifade ediyorum. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de şehrimizde görev yapan tüm polislerin polis haftasını kutluyorum" dedi.


 
Okunma Sayısı: 2743
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017