MUHTARLARDAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

Bucakta 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen muhtarlar Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.Ziyarette Bucak Mermerciler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt’da eşlik etti.

Başkan Meçikoğlu; ziyaretlerin dolayı değerli Mahalle Muhtarlarına teşekkür ederek, sözlerine şu şekilde devam etti; halkın takdiriyle yeniden seçilen muhtarlarımıza ve yeni seçilen muhtar arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevlerinde başarılar dilerim. Yeni dönemde her zaman olduğu gibi muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

Ayrıca Başkan Meçikoğlu İlçemizde faaliyet gösteren muhtarlara İstihdam Seferberliği 2019 hakkında bilgiler verdi.