BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ, BURDUR MİLLETVEKİLLERİNİ TBMM’DE ZİYARET ETTİ
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Ankara’da gerçekleşecek TOBB 75. Genel Kurul sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’u ziyaret eti.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt, Genel Sekreter Nejmi Ören, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Meclis Üyesi Süleyman Candan, Genel Sekreter Naile Küçükkepeci Ergün’de eşlik etti.
Ziyaretin sonunda Başkan Meçikoğlu, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederek, Vekillere çalışmalarında başarılar diledi.