BAŞKAN MEÇİKOĞLU'NDAN “ANNELER GÜNÜ” MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; “Fedakârlık ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren annelerimiz, toplumun temelini oluşturan ailenin en önemli fertleridir. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı, güzel ahlakı, mutluluğu, hayata tutunmayı ve başarmayı öğreten, verdiği karşılıksız sevgiyle üzerimizde değeri ölçülemeyecek kadar hakkı olan annelerimize layık birer evlat olmak, hepimizin en büyük görevi olmalıdır. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda, şefkatle bağrına basan annelerimize, hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; çocukları için fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz, baş tacımız olan ve anne olmanın en mukaddes gururunu taşıyan başta Şehit annelerimiz olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah’tan rahmet diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”dedi.