Haber Yazıları


29

Başkan Meçikoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97'inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünde, bu büyük destanın coşkusunu ve gururunu bir kez daha yaşıyoruz. 30 Ağustos Zaferi; Türkiye’nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini sonsuza dek sönmemek üzere yaktığı büyük bir zaferdir. Aziz Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere,unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden Milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum". ifadelerine yer verdi.
Okunma Sayısı: 2601
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017