Haber Yazıları


16

 VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNDEN BUCAK TSO’YA ZİYARET

Geçtiğimiz Günlerde Bucak Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Serdal Uyar, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında iade i ziyarette bulundu.
Karşılıklı sohbet ile başlayan ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak’ın ekonomik ve ticari gelişimi ve Bucak Tso’nun çalışmaları hakkında Vergi Dairesi Müdürü Sayın Serdal Uyar’a bilgi vererek yeni görevinde başarılar diledi.İlçemizin hem yüksek vergi tahakkuku, hem de tahsilât oranıyla Türkiye’nin örnek bir ilçesi olduğunu, bu başarıda Odamız üyelerinin özverili, sorumlu ve duyarlı tutumlarının büyük bir katkısı olduğunu belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Meçikoğlu, Bucak Vergi Dairesi Müdürü Sayın Serdar Uyar’a teşekkür ederek; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bucak Vergi Dairesi ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarının devam edeceği ve bu çerçevede ilçede vergi mükelleflerine verilen hizmetin karşılıklı tarafların uyum içerisinde çalışması ile daha da etkin ve kesintisiz olarak sürdürülebileceğini ifade etti. Ziyarette Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel ve İşadamı Ali Devrim Gündüz de hazır bulundu.

Okunma Sayısı: 3061
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017