Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Önlük Giyme Töreni düzenledi.
Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen törene Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nun yanı sıra birçok davetli ve öğrenci katıldı.
Konuşmalarına, etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek başlayan Başkan Meçikoğlu şu ifadelere yer verdi; “Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nin “MESLEĞİME İLK ADIM” projesi kapsamında düzenlenen önlük giyme törenine hoş geldiniz. Amacımız Okulumuz bünyesinde ilçemiz ve OSB bölgemiz bazında kültürel ve ekonomik katkının daha da üst seviyeye çıkmasını sağlayacak her türlü çalışmayı yapmak ve yapılanları desteklemektir. Değerli öğretmenlerimizin eğitimleri ile mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyen öğrencilerimizin, iş gücü piyasasının istediği mesleki becerilere sahip, girişimci, iş sağlığı ve güvenliğini önemseyen kalifiye eleman yetiştirmektir. Biz Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini kendi okulumuz gibi görüyoruz. Etkinlik kapsamında öğrencilere destek vermekten mutluyuz. Mesleki Eğitim Alanında yapılan çalışmalar yarınlar için aranan eleman yetiştirmek adına önemli. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi yöneticisi olarak bu alanda yapılan çalışmalara her zaman destek vermeye gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimize bu ayrıcalığı yaşatan okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, eğitim için bizlere her zaman destek veren herkese şahsım ve İlçemiz adına teşekkür ediyorum." dedi.
Tören projeye destek veren temsilcilere plaket verilerek, okul öğrencilere önlük giydirilmesi ile sona erdi.