YAPI VE KREDİ BANKASI YÖNETİCİLERİNDEN BUCAK TSO’YA ZİYARET

Yapı ve Kredi Bankası Bölge Müdürü Mustafa Kamil Bulut, Bucak Şube Müdürü Hakan Köseoğlu, Büyük İşletmeler Portföy Yönetmeni Erman Ayyıldız,Tarım Bankacılığı Bölge Yöneticisi Emrah Altay ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette, finans ve bankacılık sektörü üzerine ve güncel ekonomik konular ile işletmeler yararına işbirliği yapılabilecek çalışmalara dair fikir alış verişinde bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; Banka Yöneticilerine teşekkür ederek, Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt’da hazır bulundu.