Haber Yazıları


11

 BURDUR VALİSİ SAYIN ALİ ARSLANTAŞ, BUCAKTSO’YU ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nı (BUCAKTSO) ziyaret ederek Oda’nın gerçekleştirdiği projeler ile Bucak’ın sanayi, turizm ve yatırım potansiyeli hakkında brifing aldı.
Ziyaret dolayısıyla Vali Sayın Ali Arslantaş’a teşekkür eden Başkan Meçikoğlu, “Odamız’ı ziyaret etmenizden dolayı büyük şeref duyduk. Bugün sizlere Odamız’ın faaliyetleri, İlçemizin ekonomisi ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi hakkında brifing arz edeceğiz diyerek, Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş’a Oda faaliyetleri ve Bucak ekonomisiyle ilgili bilgiler verdi.
Vali Sayın Arslantaş ziyaretini, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile toplu fotoğraf çekiminin ardından, Başkan Meçikoğlu ve yönetimine başarılar dileyerek sonlandırdı.
Ziyarette Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah Ünal, Kocaaliler Belediye Başkanı Sayın Selehattin Gökçe ve Bucak Protokolünün yanı sıra Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Süleyman Duran, Ahmet Coşkuner, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Zeren, Mustafa Kadıoğlu, Meclis Üyeleri Hasan Kurt ve Mustafa Aktaş da hazır bulundu.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş’ın Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti sonrası, Başkan Meçikoğlu öncülüğünde Bucak Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Mercan Mermer ve Petrol Ürünleri Enerji Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Teknomer Turizm Tarım Madencilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile Alpin Yalıtım Ambalaj Plastik Üretim Sanayi Ticaret Pazarlama İnşaat Taahhüt Turizm İthalat ve İhracat Anonim Şirketi’ne incelemelerde bulunuldu.

 
Okunma Sayısı: 1488
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017