GEÇMİŞ OLSUN BUCAK!
İlçemizde bugün Saat 16:00 sıralarında Bucak Kocaaliler yolu üzeri Kumluburun mevkiinde bulunan çöplükte, çıkış sebebi henüz belirlenemeyen ve kısa sürede rüzgarın etkisi ile Sivritepede yetişmiş kızılçam ormanına sıçrayarak çıkan orman yangını hepimizi derinden üzmüştür.
Yangında 3 hektarın üzerinde yetişmiş kızılçam ormanının yanarak kül olduğunu üzüntüyle öğrendiğini belirten Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu;” İlçemizde çıkan orman yangını için üzüntü içerisindeyiz. Yangını söndürmek için büyük bir gayretle mücadele eden Orman Müdürlüğü çalışanlarımıza, olaya anında müdahale eden İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarımıza, tüm belediye çalışanlarımıza, mikserlerle su desteği sağlayan Firma yetkililerine, ayrıca 3 yangın söndürme helikopteri, Antalya, Burdur ve Isparta’dan gelen 20’nin üzerinde arazöz, iş makinaları gönderen Orman müdürlükleri ekiplerine ve yangının ilk dakikalarından itibaren yoğun çalışma gerçekleştiren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyor, kıymetli hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim tüm afetlerden ve felaketlerden Ülkemizi ve Milletimizi muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.
#GeçmişOlsunBucak