BUCAK TSO’DAN ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, salgın sürecinde çevrimiçi eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 55 adet  Eğitim Bilişim Ağı (EBA) uyumlu ‘klavyeli tablet’ Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen Törene Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu, Kaymakam Refiki, Levent Küçük, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Neşet Yazar katıldı.Törende Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Coşkuner ve Genel Sekreter Nejmi Ören de hazır bulundu.

TOBB tarafından her yıl yapılan eğitim yardımlarının, bu yıl içinde bulunulan şartlar nedeniyle, bütün çocukların eğitim ve öğretim programlarına yetişebilmesi için tablet dağıtımı olarak gerçekleştirildiğini belirten Başkan Meçikoğlu, “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bu yıl klavyeli tablet dağıtımı olarak gerçekleştirdiği eğitim yardımına biz de Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek verdik ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere 55 adet klavyeli tableti İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Neşet Yazar’a teslim ettik. İçinde bulunduğumuz bu zor günlerin biran önce geçerek, öğrencilerimizin sağlıklı, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum “ dedi.

Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu da Eğitime verdiği desteklerden dolayı Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na teşekkür edererek, çocukların eğitim-öğretimleri için çok önem taşıyan klavyeli tabletleri, en kısa sürede Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere iletileceklerini söyledi.