Yaraları birlikte sarmak için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz.
❗️ Bölgeden gelen talepler doğrultusunda özellike Konteynerler, tuvaletler ve gıda mamulleri başta olmak üzere ihtiyaç duyulan öncelikli malzemelerin yer aldığı yardım tırlarımızı aralıksız deprem bölgelerine ulaştırmayı sürdürüyoruz.
❗️Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde, gün boyunca yoğun bir çalışma yürüten ekiplere ve depremden etkilenen kardeşlerimize ikram edilecek yemeklerin hazırlığını ve dağıtımını yapan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile Bucak Mermerciler Derneği Üyelerinin desteği ile kurulan aşevinde sıcacık yemekler dağıtımı yaparak; birlik, beraberlik ve dayanışma ile bu felaketten en az hasarla çıkmak için var gücümüzle çalışıyor, bölgemizdeki insanlarımızın yaralarını bir nebze olsa da sarmak için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz.
Depremzede vatandaşlarımız için seferber olan üyelerimize ve Bucaklı hemşerilerimize teşekkür ederiz.
#günbirlikolmagünü