BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI HASAN YALÇIN MEÇİKOĞLU, MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN ARNAVUTLUK’UN BAŞKENTİ TİRAN’DA DÜZENLENEN 2. ULUSLARARASI MEHMET AKİF ERSOY SEMPOZYUMU VE BİLİM SANAT ÖDÜLLERİ TÖRENİNE KATILDI.

İstiklal Şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’un adını taşıyan sempozyum ve bilim sanat ödüllerinin ilki geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Burdur’da gerçekleşmişti.

Bu yıl Mehmet Akif Ersoy’un ata toprakları Arnavutluk’ta 2’incisi düzenlenen Sempozyum ve Bilim Sanat Ödülleri törenine; Arnavutluk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlir Meta ve Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra Arnavutluk Kültür Bakanı Mirela Kumbaro, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Büyükelçiler, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Reşat Petek, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Tiran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mynyr KONİ, Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik, Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, Köy-Koop Genel Başkanı Yakup Yıldız, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, MAKÜ Akademik ve İdari personelinin yanında çok sayıda davetli katıldı.