Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Burdur Koordinatörlüğü tarafından Sanayi ve Tekloloji Bakanlığı’nın 2020-2022 süt sonuç odaklı program kapsamında bilgilendirmesi odamız meclis toplantı Salonunda yapıldı.
Toplantıya Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Duran, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ve Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Baka Burdur YDO Koordinatörü Yücel Yıldırım,Uzman Aslıhan Candan, Odamız eksperi makine mühendisi Harun Mutlu, Süt ofisi müdürü Mustafa Civelek,Nativo Grup Firma Yetlikilisi Ahmet Dasman, Bahar Gıda yetkilisi Serkan Bahar ve diğer firma yetkilileri katılım sağladı.
Toplantı sonrası katılımcılar, Başkan Meçikoğlu’nu makamında ederek sektör adına teşekkür ettiler. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu da, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada Bucak’ın ekonomik durumu ve ilçede devam eden sanayi ve ticari faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, ekonomik gelişim ve nüfus açısından her geçen gün büyüyen İlçemize hizmet etmekten memnuniyet duyduğunu ve bu tür faydalı toplantıları sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.