BUCAK TSO  BAŞKANI HASAN YALÇIN MEÇİKOĞLU, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluşarak deneyimlerini paylaştı.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ile Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan Mesleki Eğitim Protokolü kapsamında gerçekleşen ziyarete, Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hacer Çöllüoğulları, Müdür Yardımcısı Saadet Tülkay, Büro Yönetimi Alanı Öğretmeni Serpil Kulak ve Büro Yönetimi öğrencileri katıldı.
Öğrencilerle deneyimlerini paylaşarak karşılıklı sohbet eden Başkan Meçikoğlu, iş ve yaşam tecrübelerini aktararak  tavsiyelerde bulundu.
Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Meçikoğlu ziyaret sonunda öğrencilere teşekkür etti.
Neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ve öğrencilerin memnuniyetlerini dile getirdiği buluşma, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ve karşılıklı iyi dileklerin belirtilmesiyle son buldu.