BAŞKAN MEÇİKOĞLU'NDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (BUCAKTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu, mesajında;” Öğretmenlik, sevgi, şefkat ve fedakârlık isteyen kutsal bir meslektir. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, geleceğimizin büyük güvencesidir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk; “Milletleri kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir” sözleriyle öğretmene verdiği önemi ve saygıyı en güzel biçimde belirtmiştir.
İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde öğrencilerinden uzakta mesleklerini icra eden öğretmenlerimiz inşallah yakın zamanda daha sağlıklı günlerde öğrencilerine kavuşacaktır. Çocuklarımızın öğretmenleriyle bir araya gelmesi için toplum olarak tedbirlere uyma noktasında daha hassas davranmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, mesleğini icra ederken şehit olan ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın öğretmenler gününü kutlarım” dedi.