BUCAKTSO BAŞKANI HASAN YALÇIN MEÇİKOĞLU’NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında;”Dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden sevgisini ve duasını eksik etmeyen, koşulsuz ve karşılıksız gayretiyle bizleri hayata hazırlayan annelerimizin emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duymalarını sağlayarak onların yüzlerinin gülmesine sebep olmak annelerimiz için en büyük armağandır.Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin,anne olmadığı halde gönlünde anne sevgisini yaşatan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”ifadelerini kullandı.