Kazan Summit 2021 kapsamında Helal Expo Fuarı
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden daha önce alınan bir yazıda, 12. Uluslararası Rusya-İslam Dünyası Ekonomi Zirvesi’nin (Kazan Summit 2021) 28-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Tataristan’ın başkenti Kazan’da düzenleneceği bildirilmişti. Bu defa TOBB’dan alınan bir yazıda, Zirveyle birlikte Rusya’nın en büyük helal fuarı olan Russia Halal Expo’nun da 4. kez kapılarını açmaya hazırlandığı bildirilmektedir. Helal Expo Fuarı bu sene Türkiye’den milli katılım yapılabilecek fuarlar listesinde olup, Discover Events Fuar ve Organizasyon Ltd.Şti. tarafından Türkiye’den milli katılım organize edilmektedir.Kazan Summit 2021’e bu sene doğrudan fiziksel katılımın yanında çevrim içi katılım da mümkündür. Zirve’ye ilişkin detaylı bilgilere https://kazansummit.com/eng/ internet sayfasından ulaşılabilmekte, fuara ilişkin materyaller bilgilerinize sunulmaktadır.