BURDUR İL EMNİYET MÜDÜRÜ BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ.

Burdur İl Emniyet Müdürü Sayın Ümit Bitirik, Burdur İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sayın Erdal Karakaya, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Sayın Uğur Duman ile birlikte; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Süleyman Duran ile Ahmet Coşkuner’in de hazır bulundukları ziyarette, Covid-19 Kademeli Normalleşme sürecinde bölgemizin durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, değerli Müdürlemize teşekkür ederek, iş dünyası olarak güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını vurguladı. Ayrıca; İlimizin ve İlçemizin huzur ve asayişinin sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Personeline de teşekkür ederek görevlerinde başarılar dilerim. dedi.