BURDUR BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜLÜĞÜ ÇALIŞANLARI BUCAKTSO’YU ZİYARET ETTİ
Burdur Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Makine Mühendisleri Serdar Başgül ve Hayriye Çiçek, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Meçikoğlu’na Burdur Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü çalışanları kurumun yapısı ve gerçekleştirdiği çalışmalar konusunda bilgi vererek, yapılacak olan çalışmalar ile ilçemizin ekonomik ve sosyal durumu hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; kurum çalışanlarına teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.