BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN KOSGEB MÜDÜRÜ DAVUT TOLGA UĞUR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır ile birlikte KOSGEB Burdur İl Müdürlüğüne atanan Davut Tolga Uğur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
KOSGEB Burdur İl Müdürü Davut Tolga Uğur’a ziyaretlerinde göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Meçikoğlu, “KOSGEB, KOBİ’leri destekleme sürecinde en büyük paydaşlarımızdan olması sebebi ile Üyelerimiz için her zaman birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde KOBİ’lere sağladığı finansman destekleri için de ayrıca KOSGEB’e iş dünyası adına teşekkür ediyorum. Normalleşmeyle birlikte toparlanma sürecinde yüksek bir ivme kaydedilmek için KOSGEB desteklerinin artırılarak devam edilmesine ihtiyacımız var” diye konuştu.