KOSGEB Burdur İl Müdürü Davut Tolga Uğur, KOSGEB Burdur Personeli İbrahim Uyanık ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan KOSGEB Burdur İl Müdürü Davut Tolga Uğur, “Bölgemizde KOBİ’lerin rekabet güçlerini geliştirmeye ve girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik nitelikli hizmet ve destekler sunacağız. KOBİ’lerin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını artırmayı amaçlıyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edip fikir alışverişinde bulunmak istedik” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, KOSGEB Burdur İl Müdürü Davut Tolga Uğur ve KOSGEB Burdur Personeli İbrahim Uyanık’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Meçikoğlu ziyaret sonrasında “Odamız olarak girişimcinin, üretenin, üreticinin, istihdama katkı sağlayanın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Girişimcinin, işini büyütmek ve yeni girişimcilik yapmak isteyenlere, hedeflerine ulaşma konusunda yardımcı olmak için KOSGEB Müdürümüz ile bilgiler paylaştık. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak KOSGEB ile sürekli iletişim halinde olup BucakTSO üyelerine daha fazla nasıl katkı verebilir ve faydalı olabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. Üreticilerimize, Sanayicilerimize ve tüm İşletmecilerimize hayırlı işler dileriz.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nejmi Ören de hazır bulundu.