Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, Mhp Bucak İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte 4 Aralıkta yapılacak olan toplantı davetiyesini vermek üzere Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret esnasında; Bucak İlçe Tarım Müdürü Mustafa Akgül, taşınma aşamasında olan İlçe Tarım Müdürlüğü’nün Bucak Ticaret ve Sanayi Odası zemin katında bulunan işyerindeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kısa süre içerisinde taşınmanın gerçekleşeceğinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; ziyaretçilere teşekkür etti.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Duran ve Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır da hazır bulundu.