Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB ETÜ arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında 81 İldeki proje okulları arasında yer alan Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 18. Uluslararası Gastronomi Festivalinde İlimize ve İlçemize büyük gurur yaşatan Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Okul yönetimi ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette; Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hacer Çöllüoğulları, Müdür Yardımcısı Saadet Tülkay, Yiyecek-İçecek Hizmetleri alan Öğretmenleri Burçin Köse, Bayram Köse ve 18. Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen yarışmada İlimizi ve İlçemizi başarı ile temsil eden alan öğrencileri, yarışma öncesi ve sonrasında olduğu gibi eğitime her türlü desteklerini esirgemeyen Başkan Meçikoğlu’na teşekkür ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür eden Başkan Meçikoğlu; “Başarılı gençlerimizle hayata dair çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Mezuniyet sonrası planlarını dinledik. Geleceğimizin teminatı olan bu yetenekli gençlerimizi ve onların eğitimini sağlayan kıymetli hocalarımızı bir kez daha tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”dedi.
Ziyarette Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Duran ve Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır da hazır bulundu.