Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çırak, Ahmet Soylu, Osman İşler, Meclis Üyeleri Mustafa Güneş, İsmail Kayabaş, Yaşar Dalgar, Durmuş Dursun, Hilmi Akıncı, Salih Güney ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
İlçemizin öncelikli sektörleri arasında yer alan tarım ve tarıma dayalı sanayi hakkında değerlendirmelerde bulunulan ziyarette, ekonominin lokomotif sektörlerinden olan tarım ve tarıma dayalı sanayide 2022 yılında yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Başkan Meçikoğlu’na Ziraat Odası’nın çalışmaları ve çiftçilerin günlük hayatta karşılaştığı sıkıntılar hakkında bilgiler vererek, İlçemizin her hususta olduğu gibi tarımda da daha ileri seviyelere taşımak için tüm kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’e, Yönetim ve Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine şu şekilde devam etti; gece gündüz demeden, zor tabiat koşullarına rağmen, hepimizin hayati ihtiyaçları olan gıdaların sofralarımıza ulaşmasını sağlayan çiftçilerimizin kıymetini iyi bilmeliyiz. Tarımsal üretimimizin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimizin, üretiminin artırılması, ürettikleri ürünlerinin dış pazarlarda daha çok yer bulması adına, tarımsal kalkınma noktasında desteklerin daha da artmasının gerektiğini ve çifçilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. ifadelerini kullandı.