BAŞKAN MEÇİKOĞLU; “HER KOŞULDA ÖZVERİYLE GÖREV YAPAN BASIN MENSUPLARIMIZIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bölgemizin ve İlçemizin gelişmesinde çok değerli katkıları olan basın mensuplarımız, her koşulda büyük bir fedakârlıkla kamuoyunu bilgilendirmeye devam etmektedir.  Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, yaşamın vazgeçilmez unsurları arasına girmiştir. Bizler mesai arkadaşı olarak gördüğümüz gazetecilerin her zaman yanındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin gören gözü, işiten kulağı olan ve güç koşullarda bile gece gündüz demeden İlçemizde görev yapan değerli basın mensuplarımız başta olmak üzere,  tüm basın emekçilerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.”Ayrıca geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz, basın camiasında örnek kişiliği ve hizmetleri ile daima saygıyla anılacak olan Oğuzeli Gazetesi imtiyaz sahibi duayen gazeteci Mustafa Tulum başta olmak üzere, kaybettiğimiz tüm basın emekçilerini de saygı ve rahmetle anıyorum. ifadelerini kullandı.