Dilmer Mermer ve Mermer Makineleri San.Tic.Ltd. Şti. İhracat Sorumlusu Eray Dilmen Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek, geçtiğimiz hafta, Dilmer Mermer ve Mermer Makineleri San.Tic.Ltd. Şti. ile Mutlu Makina Pik Döküm Mermer Tic.San.Ltd. Şti.’nin İş ortakları olan Rusya, Özbekistan ve Kazakistan'dan gelen iş insanlarını Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nda ağırlayarak, ticari ilişkilerin gelişmesinde Oda olarak her zaman üyelerini yanında olarak desteklerini esirgemeyen Başkan Meçikoğlu’na firmalarımız adına teşekkür ederim.ifadelerini kullandı.
Başkan Meçikoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dilmer Mermer ve Mermer Makineleri San.Tic.Ltd. Şti. İhracat Sorumlusu Eray Dilmen’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Odamız Üyeleri Firmaları ve Yabancı ülkelerin işadamlarını iş ortaklığı sebebiyle de kutluyorum. Ticaret hedeflerinin gerçekleşmesi için sadece iş insanlarının hızlı hareket etmesi yetmiyor, ülkelerdeki yapılarında aynı şekilde gelişmesi gerekiyor. Bizlere de zaman zaman sorunlar ve çözüm önerileri aktarılıyor ve bunları sonuca bağlanması için gerek oda olarak gerekse bakanlıklar nezdinde çaba sarf ediyoruz, ilişkilerin gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Amacımız işadamları arasındaki ilişkileri biraz daha sıcak tutarak ülkeler arasında ticaretin gelişmesine katkı sunmak olacaktır. Yatırım süreçlerinin sorunsuz ilerlemesi için yatırımcılarımıza destek oluyoruz. Bu anlamda bir ihtiyacınız olması halinde sizlere ve tüm üyelerimize destek olmaktan büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isterim” şeklinde konuşmalarını tamamladı.