Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Isparta Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat Demirel, Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bayındır, Burdur SGK İl Müdürü Bayram Balban ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretleri için Isparta Ticaret Borsası Yöneticilerine ve Burdur SGK İl Müdürü Bayram Balban’a teşekkür etti.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Duran, Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner de hazır bulundu.