BAŞKAN MEÇİKOĞLU'NUN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; "Rahmet ve merhamet kapılarının sonsuz açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan mübarek ‘Üç Aylar’a bir kez daha ulaşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz. Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, üyelerimiz başta olmak üzere Bucaklı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Üç Aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyorum." dedi.