Değerli Üyelerimiz,
Isparta'da, Ölümcül Kas Hastası (SMA) Tip-1 tanısı koyulan 5 aylık Hafize Arya Eryılmaz'ın iyileşmesi için yurt dışında tedavi görmesi gerekmektedir.
Tedavi miktarı toplamda 34 milyon olup, 30 milyonu toplanmıştır. Isparta’lı bebeğimizin sağlığına tamamen kavuşması için Bucaklı büyüklerine ihtiyacı vardır.
Bu tür tedavilerin 6 aydan önce uygulanması gerekliliği ve Hafize Arya bebeğimizin tedavisi için maalesef son 10 gün kaldığı belirtilmiştir.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak, her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde, siz değerli üyelerimiz başta olmak üzere tüm İlçemizin Hafize Arya bebek için gerekli hassasiyeti göstereceğine ve bu birliktelikten doğacak kuvvetin Hafize Arya bebeğimize şifa getireceğine inanıyoruz.
Valilik onaylı kampanya katılım detaylarını bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,