Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu ve aynı zamanda Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Üyesi Hurşit Çetin, Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Tamaer Bayar, Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokul Müdürü Emre Atalay, Burdur Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Hasan Keleş, Burdur Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişim Uzmanı Tuğba Savi ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Meçikoğlu’na eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Burdur Bahçeşehir Koleji Yöneticileri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler paylaştılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; Burdur Bahçeşehir Koleji Yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt da hazır bulundu.