Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Berat Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; “Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kandiller, özel günler olmalarının yanı sıra bizleri birliğe, dirliğe, kardeşliğe, paylaşmaya, barışa ve sevgiye çağıran müstesna zamanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Bucaklı hemşerilerimiz ve Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimiz olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandil'ini tebrik ediyor, mübarek günde yüce Allah'tan geçirdiğimiz bu zor günlerin son bulmasını, tüm insanlığın sağlık ve huzura kavuşmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.