Bucak Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Ramazan Ayı’nın başlaması dolayısıyla bir mesajı yayınladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; “Ramazan ayı; barışın, kardeşliğin ve huzurun dalga dalga yayıldığı, tüm Müslümanların en halis duygularla bir araya geldiği ve manevi esenliğe ulaştığı en kıymetli aydır. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bu mübarek ay; hayatlarımızı muhasebe etmek, günahlarımızdan arınmak ve kardeşliğimizi güçlendirmek adına eşsiz bir fırsattır.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan depremler sebebiyle bu yılki Ramazan ayını buruk bir şekilde karşılıyoruz. İnanıyorum ki Ramazan-ı Şerif, asrın felaketiyle mücadele ettiğimiz şu zorlu süreçte kanayan yaralarımızı sarmanın, gönüllerimizi yeşertmenin ve ruhlarımızı teskin etmenin vesilesi olacaktır.

Depremler dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Yüce Allah’tan mübarek Ramazan ayının hatırına milletimizi her türlü afet ve musibetten korumasını niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle,; başta Bucak’lı hemşehrilerim olmak üzere; aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyor; sağlıkla ve afiyetle önce Kadir Gecesi’ne ve ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmayı temenni ediyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun.” İfadelerini kullandı.