Sınırlı Sorumlu 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Genel Kurul Toplantısı, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kooperatif’in Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, saat 10.00’da başlayan Genel Kurul’una Bucak Belediye Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Göktur, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Yılmaz, Bucak Ziraat Odası Başkanı Sayın Bilal Özel, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Arif Mayda, S. S. Bucak Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muzaffer Doğan ve S. S. Bucak Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Mustafa Albayrak, Divan Kurulu Üyeleri, Kooperatif Üyeleri ve davetliler katıldı.

Toplantı sonrası konuşan Başkan Meçikoğlu; Bugün gerçekleşen Sınırlı Sorumlu 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Genel Kurul Toplantısının hayırlı olması temennisinde bulunarak, Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.