Sosyal Güvenlik Merkezi Bucak İlçe Müdürü Eşref Gürdal, Kepez İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü atanmasından dolayı Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu; " Sosyal Güvenlik Merkezi Bucak İlçe Müdürü Eşref Gürdal’a yapmış olduğu ziyaretten ve İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Eşref Beyin yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.
Ziyarete Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Zeren, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı, Zerenler Süt Ltd. Şti. sahiplerinden iş insanı Alican Zeren de eşlik etti.