T.C. Ziraat Bankası Denizli Bölge Başkanı Hüseyin Kahraman, Bucak Şube Müdürü Muhammet Birinkulu, Satış Ve Performans Yöneticisi Sertan Darçın, Satış Ve Performans Yetkilisi Tolga Kıbrıslı ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Bölge ve İlçe ekonomisinin değerlendirildiği ziyarette iktisadi durum hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Üyelerinin finansal durumu ve kredi erişimi hakkında görüşlerini banka müdürlerine ileten Başkan Meçikoğlu öneri ve taleplerini paylaştı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; odamızı ziyaret ederek fikirlerini ve düşüncelerini paylaşan Ziraat Bankası Denizli Bölge Başkanı Hüseyin Kahraman, Bucak Şube Müdürü Muhammet Birinkulu, Satış Ve Performans Yöneticisi Sertan Darçın, Satış Ve Performans Yetkilisi Tolga Kıbrıslı’ya  teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.
Ziyarete Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Zeren ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da eşlik etti.