Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf KEYİK ile birlikte Ankara programı kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu ziyaret etti.
Ziyaretler sonrası açıklama yapan Başkan Meçikoğlu; “Bugün burada Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ile beraber, Dünya Odalar Federasyonu Başkanımız ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU başta olmak üzere, Odalar Müdürü Volkan TUFAN, Reel Sektör AR-GE Daire Başkanı Mustafa Kemal GÜNAY ve Sanayi Müdür Vekili Efe AYDEN ziyaret ederek, yaptığımız görüşmelerde son günlerde üyelerimizin bize iletmiş olduğu sorunları etraflı bir şekilde anlattık. Finansmana erişim, 2025- 2027 dönemi OVP, vergiler, emekli ve çalışan maaşları, faaliyetler, yeşil dönüşüm, desteklemeler, projeler, bölgesel kalkınma, kapasite raporları, ekonomik gelişmeler ve yol haritamız ile ilgili görüşlerimizi aktardık.
Bizlerden desteğini esirgemeyen, paylaştığımız konular hakkında çalışmalarda bulunan TOBB Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve beraberindeki yöneticilere gösterdikleri ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.