Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajıda; “Sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelimizin hayatımızdaki yeri ve önemi büyüktür. Bir toplumun gelişmesi, ilerlemesi sağlıklı yaşam sürmeleri ile mümkündür. Halkımızın daha sağlıklı bir hayat yaşaması toplumsal refahın da artmasını beraberinde getirir. Bu konuda da başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına önemli görevler düşmektedir. İnsanlığa hizmette sınır tanımayan, yeri geldiğinde kendi sağlığını hiçe sayarak hizmet veren sağlık personelimizin bizlerdeki emeğini hafife alamayız.
Bu düşüncelerle, insana hizmet gibi kutsal bir görevi icra eden hekimlerimizin ve sağlıklı bir toplum yaşatılmasında önemli katkıları olan tüm sağlık çalışanlarımızın "14 Mart Tıp Bayramını" kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum'' ifadelerine yer verdi.