BAŞKAN MEÇİKOĞLU, TOBB 75. GENEL KURULUNA KATILDI.

Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 75. Genel Kurulu’na Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt ve Genel Sekreter Nejmi Ören ile birlikte katıldı.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirilen 75. genel kurula, çok sayıda bakanın yanı sıra Türkiye’nin 81 ilinden Oda ve Borsa Başkanları katıldı.
TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı genel kurul, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından sona erdi.