Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu,19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında, Muhtarlık; devlet ile vatandaşlar arasında önemli görevler üstlenen bir kurumdur. Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlık, yüzyılı aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Bununla birlikte, vatandaş ile seçilmiş atanmış yöneticiler arasında köprü görevi gören muhtarlarımız, büyük bir fedakârlık ve sevgiyle görevlerini yerine getirmektedirler.
Bu duygu ve düşüncelerle; Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunarım. İlçemizde, kasabalarımızda ve köylerimizde görev yapan tüm muhtarlarımızın 'Muhtarlar Günü'nü tek tek kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum. dedi.