Haber Yazıları


02

MAKÜ - BAKA TEKNOKENT İLE, BURDUR 1. OSB, 2. OSB VE BUCAK OSB YÖNETİMLERİ ARASINDA ÜNİVERSİTE - SANAYİ İŞBİRLİĞİ GÜÇLENDİRMEK ÜZERE PROTOKOL İMZALANDI
Üniversite - Sanayi işbirliği güçlendirme Protokolü İmza Törenine, Burdur Valisi ve aynı zamanda Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Şıldak, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Sayın Adem Korkmaz,Burdur 1.Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sayın Fevzi Oktay, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Bilim Sanayi İl Müdürü Sayın İsmail Türe ve – Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Teknokent Genel Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Sayın Gökhan Yılmaz katıldı.
Protokole Bucak Organize Sanayi Bölgesi adına; Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu imza attı.
Protokolün üniversite sanayi iş birliğine sağlayacağı katkılar hakkında bilgi veren Başkan Meçikoğlu, iş birliği sayesinde taraflar arasındaki bilgi paylaşımının artacağını ve daha verimli faaliyetler yürütüleceğine inanıyoruz. Üniversite öğrencilerinin ve araştırmacıların bölgemiz firmaları ile etkileşime geçip iş hayatına verimli olabilen projeler geliştirmesi sağlanacaktır. Üniversite - Sanayi İşbirliği protokolünün Burdur ve Bucak için hayırlı olmasını diledi.

Okunma Sayısı: 1919
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017