CHP BUCAK İLÇE TEŞKİLATI, BUCAK TSO’YU ZİYARET ETTİ.
Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe kongresinde CHP Bucak İlçe Başkanlığı'na seçilen Avukat Ahmet Sedat Oktay ve CHP Bucak İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

CHP Bucak İlçe Teşkilatı olarak çalışmaları hakkında bilgi veren  Başkan Ahmet Sedat Oktay’a; Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Bşk. Yrd. Harun Tuna, Başkan Vekili Gökhan Acar, Bucak Belediyesi Meclis Üyesi Recep Mutlucan, Chp İlçe Kadın Kolları Başkanı Meltem Mutlucan, İlçe Sekreteri Öznur Sarıca, Gençlik Örgütlenmelerinden Sorumlu Bşk.Yrd. Mehmet Onur Nom, Kadın Örgütlenmelerinden Sorumlu Bşk. Yrd. Aysun Mutlucan, Sivil Toplum Kuruluşlarından  Sorumlu Bşk Yrd. Ahmet Arışlı, Eğitim Sekreteri Hasan Hüseyin Çepni, Esnaf ve Sanaatkarlardan Sorumlu Bşk.Yrd. Mesut Günel eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; CHP Bucak İlçe Teşkilatı’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt’da hazır bulundu.